Jens Peter Johannsen star tede som vognmand på Sdr. Landevej i Kliplev i 1963. Hovedsagligt bestod vognmandskørslen af transport af køer og svin, og herefter blev vognparken også udvidet til transport af korn- og foderstof fer for bl.a. Kliplev Mølle.

Gennem årene udvidedes vognparken til at vognmandsfirmaet løste alle former for transport, både i ind - og udlandet. Inger Marie passede kontoret, og i weekenden kunne det godt foregå med en af de første mobiltelefoner i cykelkur ven - for kunderne og chaufførerne på arbejde kom altid i første række.

Ligeledes bestod medarbejderstaben dengang også af engagerede og rutinerede chauffører, og flid, dygtighed og hårdt arbejde var også degang nøgleordet for at få løst opgaven til kundernes fulde tilfredshed.

I 2001 over tog Flemming Johannsen efter sin far, og har herefter fortsat med at tilpasse virksomheden til tidens krav. Mange chauffører er fortsat de samme gennem mange år, og idag beskæftiger firmaet omkring 30 egne biler, og op til lige så mange under vognmænd. Flemming driver idag virksomheden - 24 timer i døgnet - og i samarbejde med hans ansatte, er det stadigvæk flid, dygtighed og hårdt arbejde der præger hverdagen på Sdr. Landevej.

Ambitionen er fortsat at drive en konkurrence dygtig og tidssvarende ser viceorienteret virksomhed, med det er dog ikke ensbetydende med at du ikke finder vognmanden selv bag rattet, på værkstedet om lørdagen eller i gummigeden når der læsses salt nat after nat i vinterperioderne.